lauantai 18. kesäkuuta 2016

Kysymyspostauksen vastaukset

Pitemmittä puheitta,tässä olisi nyt kysymyspostauksen vastaukset. Kiitos kaikille kysyneille!



Suurin este minkä olet hypännyt?
- En hirveän paljon ole koskaan pomppimaan päässyt. Joskus kerran kävin rats.koulun estetunnilla ja suurin este oli ehkä 60cm? Lapilla taas isoin on joku 50cm ristikko.

Lempi kuva susta ja jostain ponista?

- No siis ei ole ponista,mutta eikö Lapi käy ponista? Hehheh.



Lempi tallityö?

- Öh,ehkä ruokien jakaminen. Vihaan ylikaiken kaikkea karsinoiden siivousta,koska olen niin armottoman hidas.

Kesän tavoitteet?

- Tällä hetkellä ainoa tavoite on päästä ratsastamaan edes jollain vieraalla hepalla. Ja toki Lapin kanssa pikkuhiljaa ruveta palailemaan treeniin.

Kauan olet ratsastanut?

- Noin 2-3 vuotta yhteensä aktiivisesti valmentautunut ja ratsastanut.



Ikimuistoinen heppamuisto?

- Varmaan viime kesänä Lapin "uittaminen". Mulla ei siis ollut mitään hajua onko Lapia koskaan uitettu tai kahluutettu,varmasti on joskus,mutta siitä on ollut aikaa. Ajattelin Lapin menevän kaverin perässä järveen kivasti,mutta se veti stopin päälle ja aloitti keulimisen ja peruuttelun,jota se tekee kun joku asia ei huvita. Aina välillä sain herraa lähemmäs järveä,mutta kaikista taputteluista huolimatta peruuttelu vain jatkui,käänsin pyllyn järveä päin ja sinnehän se papparainen peruutti sitten. 

Mikä heppa sulla on?

Lapi on Oldenburgin ruuna.

Miten hyppää?

Tätä mä kysyin ihan ensimmäiseltä Lapin omistajalta,joka sen siis osti estekäyttöön yli 14 vuotta sitten.
Kopioinkin viestiketjusta suoraan:
"se on semmonen kiva hypättävä, ei laiska muttei kuumakaan. Oma moottori ja imee esteelle, ei pelkää erikoisesteitä. Ei kuitenkaan aloittelijam hypättävä, kieltää jos saa mahdollisuuden ja joskus pysähtyi kokeneemmankin kanssa. Perusvarovainen, ottaa joskus puomin muttei mikään varomaton missään nimessä. Ei siis kloppakoipi. Alkaa kieltää kyllä vasta isommilla, 110 cm ylöspäin. Pienet esteet hyppää takuuvarmasti. 120 radoilla saa alkaa olee tarkkana. Ja sillon kun pysähty teki senki huvikseen, kuha halus välillä. Tykkää hulluna hypätä. Se on tehnyt 130-140cm ratoja ja kotona yksittäisenä 150cm kevyesti."


Paras ja hauskin valokuva?

tämänhetkisistä paras
edelleen mun suosikki,koska kaksari! Mulla ja muilla ihmisillä tosin voi olla eri käsitys hauskasta...


Oletko ajatellut hankkia uutta heppaa kun Lapista tulee liian vanha?

- No Lapihan on meillä ihan loppuun asti ja onhan se jo 20vuotias. Varmasti joskus,mutta haluan pitää kyllä pienen tauon kun Lapista aika jättää,semmoisen "suruajan",niinkun muidenkin heppojen kanssa.

Milloin ratsastit jollain muulla kun Lapilla?

- Olisiko ollut ihan alkuvuodesta,kun Lapi kävi klinikalla vuosihuollossa ja oli "saikulla". Kävin Savelassa ratsastamassa suomenhevosruunalla Notella.

Suosikki ratsastusvarusteesi?

- Ehdottomasti mun Equilinen grip-paikkaiset housut. Syntisen hyvä pito!

Suosikki varusteesi Lapin kamoista?

- En osannut päättää! Liikaa lemppareita. Mutta ehdottomat suosikit on meidän Amerigon koulusatula,suitset ja Eskan karvasuojat.

erillisiä kuvia en ruvennut napsimaan tai ettimään,tuossa näkyy sopivasti kaikki.

Lempiruokasi?

- Pahapaha! Oon tavallaan nirso kun mikä,mutta välillä taas kaikki menee. Lasagne on suosikkiruoka ihan lapsuudesta,tämän takia isäni sanoi mua aina Karviseks,höhö. 

Suosikkibändisi?

- Näitäkin on niin paljon,että luettelemisessa menisi koko päivä! Hanoi Rocks on ollut ihan nuoresta asti ehdoton suosikki,myös Miken soolotuontanto on parhautta,niin ennen Hanoita ja sen jälkeen. Rakastan Monroen lavashowta ylikaiken. Kovimmissa kuuntelussa on tällä hetkellä kuitenkin myös Crashdiet,Hardcore Superstar,Anna Abreu (mitä),Santa Cruz,Bonnie Tyler ja Joan Jett.

Mitä sarjoja seuraat?

- Greyn Anatomia on mun ihan lemppari (nimimerkillä viime kesänä katsoin yhdeksän kautta kuukauden sisään). Kylmä rinki-sarjan katsoin poikaystävän kanssa viime talvena kokonaan. Netflixistä oon kattonu joitain sarjoja. Helppo elämä-sarjan katsoin kokonaan. Nyt on menossa American horror story ja olin ihan myyty neljännen kauden katsottuani. 

Paljon tuli kysymyksiä miksi vaihdoimme tallia ja sen olen täällä bloginkin puolella jo kertonut. Enkä myöskään nähnyt mitään jiitä kertoa tänne mielipiteitä eri talleista. Mutta kiitos kaikille asiallisista kysymyksistä! :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)