maanantai 15. elokuuta 2016

Kanssasi sain täällä hetken olla onnellinen,kaikki kaunis katoaa,nyt mä tiedän sen.

Now just turn and walk away,don't look back when i say "goodbye paradise".

Sunnuntai 14.elokuuta oli valehtelematta mun elämäni hirvein päivä.  Nimittäin hyvästelin mun parhaan ystävän,opetusmestarin ja elämäni hevosen

kuvat otettu 11.8 ja kaikki kuvay c) Minttu Eronen

Tehtiin äidin kanssa päätös yhdessä jo heinäkuun lopulla,enkä ole halunnut asiasta hirveästi huudella,muutakun läheisille. Ihan vaan sen takia,että olen ollut itsekin aika solmussa omien ajatusten kanssa ja halusin valmistautua itse henkisesti asiaan ja viettää viimeiset viikot rauhassa Lapin kanssa.


Päätös oli yksi vaikeimmista ikinä,mutta silti ajateltiin vaan hevosen parasta,
Lapi vietti meillä mukavat eläkepäivät,se porskutti hyvässä kunnossa ja oli erittäin pirteä parikymppinen papparainen varustettuna nuoren hevosen mielellä. 
Samalla se opetti mulle enemmän,kun kukaan tulee ikinä opettamaan. Pääsin ratsastuksellisesti nopeasti eteenpäin. Mutta tärkeimmän asian Lapi kuitenkin opetti; nimittäin luottamuksen. Muutama vuosi takaperin olin ihan satavarma,etten ikinä enää tule luottamaan enää kehenkään tai mihinkään ja olin aivan varma,etten elä edes täysi-ikäiseksi asti. Siihen aikaan elin ihan pohjamudissa,eikä toivoakaan sieltä nousemisesta. Osittain on myös Lapin ansiota,että olen reilussa parissa vuodessa toipunut kiitettävästi vakava-asteisesta masennuksesta,pääsin jaloilleni ja nykypäivänä voin sanoa olevani jopa niinkin vahva,että pystyn auttamaan muita. 
Olen sanonut aikaisemminkin,että ei varmasti ikinä tule vastaan samanlaista eläintä,tai saman luontoista. Mulla ei oo ikinä edes kenenkään ihmisen kanssa synkannut niin hyvin,mitä Lapin kanssa.Nyt tiedän kuitenkin,että Lapia ei satu enää ja tärkeintä on se,että se lähti kuitenkin hyvässä lihaskunnossa ja pirteänä,iloisena itsenään,eikä päästetty sitä huonoon kuntoon. Vaikka tulevat viikot tulee olemaan vaikempia ikinä,niin yritän tsempata Lapin takia ja tiedän,että se jatkaa riehumista pilvien päällä muiden enkelihevosten kanssa,

My sweet paradise,you are the reason why it tears me up inside,and i break down cry ,didn't wanna say "goodbye paradise".

10 kommenttia:

 1. Voimia rakas lapsi ❤

  VastaaPoista
 2. Paljon voimia sinne! ❤️ Niin ihanasti kurjoitettu teksti, tuli kyyneleet silmäkulmaan lukiessa❤️

  VastaaPoista
 3. Todella paljon voimia sinulle!

  VastaaPoista
 4. Sinä olet vahva ja sisukas tyttö jos olet yhtään äitiisi tullut <3
  Sure koko sydämestäsi, itke ja kaipaa..
  Lapin muistoa ei kukaan voi sinulta viedä ja sinulla on kauniita valokuvia.
  Jaksa tyttönen <3

  VastaaPoista

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)