sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Talvisissa maisemissa ratsastelua

Kirjoitan postausta puhelimella,joten laatu ei ome samaa,kuin koneella kirjoitettu ja virheitä saattaa olla yksi jos toinenkin.

Viikon pahimmat pakkaset ovat takanapäin ja mittari näytti "vaan" -19,joten päätin ratsastaa vähän paremmin. Kenttä on siinä kunnossa,että siinä ei voi kuin kävellä ja aika varovasti ravata. Lapikin on vain kävellyt ja pahimpinina pakkaspäivinä sillä oli vapaata. Tänään oli ideana tehdä paljon käyntijuttuja ja käydä vähän maastossa. Tallin vieressä oli kuitenkin pieni kaistale peltoa,joka kesäisin toimittaa laitumen virkaa. Mentiin siis siellä. 





Suurimmaksi osaksi vaan käveltiin,mutta otettiin vähän raviakin. Lapi oli tosi pörheänä ja se liikkui kivasti itse eteen. Alkuun se oli vähän jännittynyt,tottakai kun ei olla koskaan tuolla käyty ja hevonen kärsii pienestä "maastokammosta". Kuitenkin loppuun se rentoutui huomattavasti.


Saatiin tosi kivoja kuvia,kun oli nätti sääkin. Itse ainakin tykkään ja näissä on tietynlainen tunnelmakin. 


Toki muutama vähän epäonnistui auringon takia,eikä laatukaan päätä huimaa,mutta unohdin kamerasta muistikortin kotiin,niin piti tyytyä puhelunkuviin. 


Pellolla oli tosi kiva käydä pitkästä aikaa ja Lapikin sai vähän siedätyshoitoa,kun piti lähteä tallin pihasta. 


Mikä kuvista on teidän suosikki? :) 

4 kommenttia:

  1. Upeita kuvia. Mun mielestä aurinko teki tosta yhdestä kuvista juuri upean. Kivan oloinen blogi sullakin, liityin lukijaksi.

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia, tykkään etenkin noista missä näkyy auringonlasku :)

    Kuviakin kiinnostaa

    VastaaPoista

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)