torstai 21. tammikuuta 2016

kuulumisia

Huh,tänään mittari näytti pakkasta -25. Ulos meneminen ei paljoa houkutellut ja olisin linnottautunut asuntolaan omaan huoneeseeni,jos ei kaksi kappaletta heppasia olisi odottanut liikutusta..

Ensin siis suunnattiin vuokrahevoseni Cantuksen tykö. Ruuna oli päättänyt piehtaroida karsinassa ja sillä oli ihan jäätävä paskaläntti persuuksissa,joten harjatessa vierähti tovi. 


Pakkasta oli edelleen niin paljon,että en kehdannut edes yrittää vääntää mitään älyttömiä,joten tyydyin vaan ratsastamaan käyntiä ja muutaman ravipätkän. Itse ratsastukseen kului joku 20minuuttia,joka on mielestäni ihan riittävästi noin kylmällä.


Hoidin Cantuksen ja jätin sen karsinaan heinien ääreen ja suuntasin Lapin luo.

Lapi kävi reilu viikko sitten klinikalla vuosihuollossa ja sillä piikitettiin etujalkaa ja takakinner,eläinlääkäriltä saatiin paljon kehuja,kuinka Lapi on melkein parikymppiseksi hevoseksi hyvässä kunnossa. Lääkäri myös sanoi arvelleensa Lapin olleen kova kilpahevonen nuorena,koska Lapi oli sen näkönen,että hän on vähän hyvä jossain! :D Kuitenkin klinikkareissu meni hyvin ja ohjeeksi saatiin taas kävelyä viikko maasta ja toinen viikko selästä.


Tänään pääsin jo selässä käymään ja otettiin ihan rennosti,edes suitsia ei jaksettu laittaa,vaan mentiin pelkällä riimulla. Lapi oli oikeastaan tosi kiva! Se toimii niin hyvin istunnalla,että kuolaimia ei edes tarvitsisi. Se kyllä reagoi "pidätteisiin",mitä tein. 


Ratsastuksesta jäi oikein hyvä mieli ja Lapikin oli rento ja tyytyväinen! =) Ehkä me päästään pian valmennuksiin taas!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)