keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Loppiaishöpötyksiä

Mittari on näyttänyt jopa -27 astetta pakkasta. Tänään mulla oli tosi aikataulutettu päivä,heti aamupalan jälkeen mentiin puntille ja salin jälkeen suoraan tallille. Voin sanoa,että ei paljoa naurattanut mennä hikisenä kylmään. Mulla on semi atooppinen iho ja pakkanen tuntui kasvoihin ihan ruoskan iskuilta. Ja äkkiäkös palelluin ihan kunnolla kun vaatetustakin oli vain ohuet jumppahousut,toppi,huppari ja takki,jonja vetoketju temppuilee,eli se ei mene kiinni... 

Tehtiin tallille pikareissu,koska mulla oli kiire taas seuraavaan paikkaan. Kävin hakemassa kaapistani saappaat,kannukset ja toppahanskat,koska huomenna kutsuu taas Haukkamäen hevostila ja valmennus trakehner ruuna Pekalla! 


Kuitenkin ehdin moikata Lapiakin. Vietiin sille kunnon tallitoppis ja puettiin se sille jo päälle. 


Käytiin kentällä kävelemässä ja päästettiin Lapi hetkeks irtikin. Muutaman kerran se otti parit spurtit päätä viskelken,mutta ei kuitenkaan innostunut enempää revittelemään,vaikka kenttäkin oli ihan hyvässä kunnossa. 


Lapi jäi talliin tyytyväisenä mutustaan jeinää ja jätin sille kuppiin vähän melassivettä,että se sais edes vähän lämpöstä vettä. Siitä suuntasin isän luo syömään "loppiaislounasta" ja ai että miten voi joku olla niin hyvää. Isä oli nähnyt tosi paljon vaivaa. Ruokana oli siis porsaan sisäfileetä bearnaise kastikkeella,kermaperunoita ja uunivihanneksia. Kyllä kelpasi. 



Siinä monta tuntia istuttiin vaan ja juteltiin,kotiin tullessani pääsin saunaan ja nyt voikin käpertyä vilttiin ja tuijottaa Netflixiä,ihanan rentoa! Pian on kyllä luvassa teeenipostausta,kuvaajiakin on ilmottautunut mukaan tallille!



2 kommenttia:

  1. Postausta valmennuksesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä oli vasta klinikkareissu ja päästään vasta 2 viikon jälkeen treenaamaan :) kyllä sitten tulee taas valmennuspostausta

      Poista

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)