lauantai 10. lokakuuta 2015

100 seuraajaa!

Ilokseni huomasin,että blogin Facessa (eli TÄÄLLÄ) on jo 106 tykkääjää! Tästäkös sainkin ajatuksen tehdä pitkästä aikaa kunnon koostevideota.

Lapi sai parisen viikkoa sitten kranio hoitoa ja sitä hoidettiin myös laser akupunktiolla,ja sitä ollaan nyt ratsastettu aika kevyesti,mutta eile mulla oli ruutitynnyri alla! Lapi on nyt jonkun aikaa oikeasti ollutkin tosi virtaisa,mutta eilen se oli kyllä ihan pommi. Ei malttanut oikeen kuunnella alkuun mitään pidätteitä,vaan kivempaa ois ollut paahtaa hirveää vauhtia ympäriinsä.. Tästä päätellen Lapi on taas maastobaanailun tarpeessa. Mutta liike oli aivan super! Vielä kun olisin osannut oikeasti istua hiljaa hidastamatta,niin ai että! Vähän yleensä hissuttelen harjoitusravissa,kun hölskyn ihan kamalasti,onneksi Lapi on kiltti ja sietää oikeasti aika paljon! Valmentajanikin ja moni muukin on kehunut kuinka kiltti ja nöyrä Lapi on. Saatan istua päin helvettiä ja hölskyä,mutta Lapi vain nöyrästi menee eteenpäin ja tekee,mitä pyydetään.


Mutta siis iso kiitos ja kumarrus kaikille seuraajilleni,jotka jaksavat täällä blogin puolella ja Facessa lukea höpinöitäni! 
Tässä teille videokooste eiliseltä,olkaas hyvä!
p.s olen saanut jo kaappia siivottua sen verran,että suunnitteilla on jotain siihen liittyvää lähiaikoina. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)