perjantai 18. syyskuuta 2015

Videopostaus.



Tein siis pienen "videopostauksen". Mentiin tänään vain käynnissä pientä jumppaa. Lapi on tosi jumissa,joten töitä joutui tekemään tosi paljon. Ratsastukseni on varmasti todella rumaa ja hevonen ei liiku hyvin. Meille tulee vasta 26.9 Kraniohoitaja,joka käsittelee Lapin päästä häntään.

Kertokaa mielipidettä,haluatteko lisää tämmöisiä? :)


8 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva! Todellakin jaksasin katella enemmän tämmösiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes,kiva kuulla! :) kun sais nyt joku päivä aikaseks kuvaa sen tosipitkän mydayn. ;p

      Poista
  2. Mieltä lämmittää! Lapin hoito ja kohtelu on niin huippua.... Se on perusta muille suorituksille, keskinäinen luottamus ja ymmärrys, täti aivan liikuttui...

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos kivasta kommentista! :) mulle on tärkeintä,että heppa voi hyvin! kylmään jalkoja useasti (toki pakko laittaa aina back on trackit) ja erityisesti yritän huoltaa selkää! Paljon pitkäikäisempi hevonen,kun hoitaa. Lapi ainakin nauttii herkuista ja kranio-hoidoista. :)

    VastaaPoista
  4. Ei toi sun ratsastus mitenkään hirveältä näyttänyt, päin vastoin! Lisää tälläsiä videoita! :)
    Mullakin on muuten ihan sama juttu, pakko joka liikutuksen jälkeen kylmätä hevosen jalat ja laittaa BOTin loimi niskaan. Mielummin sitä hoitaa hevosen kunnolla ja antaa sille lisää elinvuosia, kuin on "hälläväliä" asenteella. Mitkä suojat noi oli, mitkä laitoit kylmäyksen jälkeen? Onko ne olleet hyvät? Itsellä on harkinnassa hommata magneettisuojat. :)

    VastaaPoista
  5. Apua kiitos! Mulla on ollut hirvee kriisi,etten osaa ratsastaa. :D yleensä sillointällöin rankan treenin jälkeen uutan koko hevosen arnicassa ja loimi niskaan tuon kylmäyksen jälkeen,oon miettiny kans et joku BOT-selänlämmitin vois olla tosi jees,kun sitä kehuttu kuinka vetreämpi heppa ja kun tuo oma on jo 19v. :) en tosiiaan muista suojien merkkiä,kun etusiin on noi "paremmat" ja takasiin laitan Back on trackit,mutta siis lämpösuojat. :) oon ainaki huomannu,että on tosi kuivat jalat kun kylmäyksen jälkeen laittaa yöks lämpösuojat! :)

    VastaaPoista
  6. Upea hevonen, ja kauniit liikeradat ! Oman istunnan eteen kannattaa tehdä töitä, sen saa itselleen ja hevoselle aina kiitoksena ratsastaessa. Ryhti menee vähän liian kumaraan, joka vaikuttaa myös jalkojen paikkaan. Kannattaa ratsastaa paljon ilman satulaa ja tai ilman jalustimia :) Kivan näköistä touhua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Käynnissä könötän tosi paljon. Joskus en osannut myödätä kädellä kunnolla,niin heitin kädet ja hartiat vaan eteen ja siitä koitetaan nyt päästä irti. :D

      Poista

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)