torstai 29. maaliskuuta 2018

Uutta banneria ja menetettyjä ponivuosia takaisin.

Niinkun instan puolella jo mainitsinkin, että käytiin Vilman kanssa räpsimässä mulle uuteen banneriin kuvia.
Milla lupautu tekemään mulle bannerin ja siitäpä tulikin nätti! Sain myös Millalta vähän teknistä tukea, sillä olen aika käsi näiden blogijuttujen kanssa, iso kiitos Millalle! <3

Saman päivän aikana kävimme myös Myffin luona ja otin muutamat kuvat ja videot Vilmasta ja ponista. Vilma laski mut taas Ponyn kyytiin vetämään loppuhölkät ja halusinkin mennä ilman satulaa.

Kaikki kuvat c) Vilma H.


Kävin viimeeksi Ponylla tammikuun lopulla, kun Vilma oli kipeänä ja ainahan mä mielelläni menen Myffillä! Heillä ei silloin ollut satulaa, jolla mennä ja hieman jännitin miten tulen ilman satulaa kyydissä pysymään, mutta rakastuin varsinkin Ponin laukkaan!
Nyt siis tällä kertaa ihan omasta tahdosta halusin mennä ilman penkkiä. :D


Vaikka olenkin mennyt aika paljon nyt omallakin hepalla ilman satulaa, silti horjahdin muutaman kerran ravissa, mutta eipä se näyttänyt neiti Ponya haittaavan, vaikka olinkin varma, että se vetää palkokasvin sieraimeen mun epämääräisestä keikkumisesta.

Suurimmaksiosaksi vaan ravailin ja otin pienen pätkän laukkaa ihan vaan, koska se on ehkä maailman mukavin laukka istua! Pony oli oikein mukava (Vilma onneksi kesytti pahimman pärinät ponilta). 

Tämä jääkööt tämmöiseksi lyhyeksi ja hyvin sekavaksi postaukseksi, sillä mun pitäisi olla jo valmistautumassa Tampereen reissua varten, johon lähdemme ihan muutaman tunnin päästä (ja istun siis yökkärissä tietokoneen ääressä. :D) 
Halusin vain hehkuttaa uutta banneria ja Ponya!

Hyvää Pääsiäistä kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Ens kerralla sit niitä esteitä ponylla 😎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivottavasti siihe mennes teil jo se satula XD ei kuitekaa liia hurjaks ruveta!

      Poista

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)