maanantai 12. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 13: Esteitä ja videopostausta



Saatte vielä nauttia näistä mun ja Melkein mestari - blogin Vilman matskuista.
Meillä oli alunperin ideana tehdäkkin tämmöinen yhteinen videopostaus.
Vähän spesiaalin tästä teki se, että saatiin kummatkin taltioitua videolle hyppyjä.

Mentiin sunnuntaina tallille vasta joskus kolmen aikaan ja tallilla ei tosiaan meidän lisäksi tainnut olla ketään? Ponte sai tarhata lauantaita pidempään ja päätettiin laittaa Myffi ensin.
Mua vähän itseeni jännitti "hypätä" pitkästä aikaa.
Olen Pontella mennyt vaan ihan pieniä kavaletteja ja maapuomeja ja niitäkin kotikentällä tutussa ympäristössä ja yksin kentällä ollessani.
Joskus pari kesää takaperin putosin ja loukkasin jalkani pahasti Lapin kanssa hypätessä ja siitä on jäänyt pieni kammo.
 Mun on myös vaikea keskittyä esteillä ja hahmottaa teitä tai esteitä, mutta onneksi Ponte on niin kiltti ja kokenut hevonen, että se antoi anteeksi ja paljon.

Vilma ja Myffi veti kuin vanhat tekijät, vaikka poniini välillä osoitti mieltään ja hävitti korvansa. :D Nostin Vilmalle ja Myfälle yhden esteen ehkä 80cm? korkeudelle ja kyllä ihmettelin, kuinka niin pieni otus siitä vain liisi yli.

Meillä oli matkassa Vilman kaksi kameraa; videokamera ja järkkäri. Luojan kiitos, en itse enää ottanut mitään omia kameroita mukaan, sillä noissakin oli jo tekeminen. Ainakin itse unohduin välillä vain räpsimään kuvia ja unohdin kokonaan videoimisen.
Siitä johtuenkin videopostaus on hieman sekava, kun ei kaikkea muistettu kuvata.

Siinä miettiessämme mitä kuvaamme ja miten aloitamme ehti muistikortille jo kertyä ihan kiitettävä määrä "epämääräisiä" pätkiä... Jotka eivät (kaikki) videolle päätyneet, heh.
Onneksi satuttiin tallille siihen aikaan, kun siellä ei ketään ollut, sillä valehtelematta talli kaikui, kun naurettiin meidän tyhmille jutuille. :D
Kokonaisuudessaan viikonlopusta jäi oikein mukava,- sekä aikaansaanut fiilinki.

Ehkä me jossain kohtaa jatkossakin keksitään jotain yhteistä speciaalia. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)