maanantai 28. joulukuuta 2015

Loma jatkuu...

Mulla alkaa koulu vasta 11. päivä tammikuuta,eli saan loikoilla vielä jonkun aikaa. Ennen joulua keskiviikkona käytiin Lapin kanssa Nooran silmän alla ja tunnilla mentiin suurimmaksi osaksi ympyrällä etuosaa siirtäen ulos ja sisään kaikissa askellajeissa ja avoja pitkällä sivulla käynnissä ja ravissa. Lapi oli vähän jumisen oloinen,ainenkin laukassa vasempaan kierrokseen meneminen oli vaikeaa. Vasempaan kierrokseen laukassa ei vaadittu kuin pyöreää hyvää laukkaa,jota rupesi pieniä pätkiä irtoamaan loppua kohden.

 Lapilla on 7. päivä joulukuuta vuositarkastus klinikalla ja jalkoihin tökätään piikkiä,jonka jälkeen herra kävelee parisen viikkoa,jonka jälkjeen pikkuhiljaan taas normaaliin liikutukseen. Siihen asti mennään aika höntsää,eikä mitään rankkoja treenejä. Lapi on myös saanut pientä joululomaa,ja se on tehnyt sille tosi hyvää!


Yleensä pesupaikalla kylmäyksessä ei näytetä tältä,jos kuvaajalla ei ole herkkuja käsissään. ;)

 
Nyt kun ollaan taas joulusta selvitty olisi aika ruveta aktivoitumaan ja raahautua salille tosi pitkän tauon jälkeen. Kuntosalille päin en ole vilkaissutkaan nilkan rikki menemisen jälkeen,koska se jonkunverran rajoittaa liikkumista esim. en edelleenkään juokse  puhtaasti,vaikka isäni on yrittänyt nilkkaa jumpata,eikä jalassa ole yhtään voimaa,joten edes johonkin kuntoon pääseminen tulee olemaan pitkä ja kivinen tie. Mutta positiivisella asenteella mennään!

Tuossa herkuttelun ja laiskottelun ohessa muistin räpsiä muutamat kuvat.


Hengailin aaton tässä Kingslandin hupparissa,jonka sain poikaystävältä lahjaksi. Tää on mukavan lämmin ja vähän reilumpi,joten aika paljon tulee kotona ja varmaan koulussa käytettyä. Ennen joulua sain myös uuden puhelimen,kuten kuvassa näkyy. Senkin piti olla joululahja,mutta luovutin vanhan omenan veljelle,joten tää uus tulokas on iPhone 5s,ja on parempi ku odotin,kamera on ollut kovassa käytössä jo. :D



Sain myös lahjaks ihanan hajusia suihkusaippuaa ja kuorintageeliä,en millään kehtaa käyttää joka suihkukerralla ettei vaan lopu! Varsinkin tuon kuorinnan jälkeen iho on ollut pehmeä. Mulla on tosi herkkä iho muuten,ettei se kestä voimakkaita saippuoita esim,vaan olen jokapaikasta täynnä tulipunaista ihottumaa. Mutta näistä ei ole ainakaan toistaseks tullu mitään reaktiota. Sain myös rannekellon lahjaks,tuossa se edelleen ranteessa killuu,vaikken sitä tajua kattoakkaan,mutta tykkään sen väristä! Nyt kelpaakin palata arkeen,kun on syöty hyvin ja vietetty aikaa läheisten kanssa!

Mitenkä muiden joulu meni? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)