torstai 6. helmikuuta 2014

kuulumiset

Hellou!

Oon yrittäny jo pari viikkoo kirjottaa,mut onnistuin jättää tietokoneen laturin isän luo,enkä vaa saanu aikaseks hakee..:D et hups..

Tässä onkin nyt sitten tapahtunut enemmän kun liikaa..

Se jatko-opintoihin tutustumispäivä meni ihan hyvi,kiharreltii Veeran kans toistemme hiuksia siellä.:D

On tapahtunut liikaa surullisia asioita,ja tottakai neki on laskenu kirjottamisintoo.. 
Ei voi muutakun ajatella,että tapahtuneet ovat yhden elämänvaiheen loppu ja toisen alku. Pitää yrittää pitää mieli virkeenä,ajatella positiivisesti ja suunnata katse tulevaisuuteen. Siellä ne hyvät asiat odottaa! 

Nyt onkin sitten tosi paljon kerrottavaa. .D



Tuossa siis jokin "videopostauksen" tapainen hässäkkä. Kävin kokeilemassa Ingan ylläpito lv tammaa Dansua ( Rive Rowdy). Oli kyllä mukavanoloinen mamma! Jos verrataa Lapiin,niin tuo oli niin kiltti ja rauhallinen hoitaessa ja jopa selkään noustessa seisoi kiltisti paikoillaan (Lapihan tunnetusti viihdyttää itseään ja yrittää lähetä alta ja vaikka mitä mukavaa!) Menin ilman satulaa,enkä uskaltanu muutakun kävellä,koska tasapaino ei ole mikään maailman paras vielä..Olen siis ennen tätä vain kerran elämässäni hetken käynyt lämppärin selässä,mutta tämä unelma muutti mun käsityksen ex-ravureista! Aina nostetaan niistä esiin entisen ravitaustan esiin "ne eivät sovellu ratsuksi!".. Täysin erimieltä! Kyllähän tapauksia löytyy,jotka ei oikeesti sovi ratsun hommaan,mutta täälä internetin maailmassa annetaan ihan väärä kuva näistä. Ei ehkä entisellä ravurilla riitä rahkeet vaativiin luokkiin koulukisoihin,mutta ovat tosi hyviä harrastekavereita ja miksei vaikka helppoihin luokkiin seuratasolle. :))


Mutta videolla siis esiintyy minun lisäksi Inga ,joka ravailee Dansulla + Iida ja Japi! Oli oikein mukava päivä,ja uhkasinkin jo varastavani Dansun ;))


Onneks on tullut nyt jonkunverran lunta,että ollaan päästy Lapinki kanssa liikkumaan. Mitään tunnin treenejä en viitsi vetää,koska lumen alla on jäinen maa. Käytiin siis vähän yks päivä irrottelemassa pellolla ja pikku maastolenkki. Siitä voisinkin laittaa videota seuraavaan postaukseen,kun en tähän viitsi tunkea. :) 

osaa se joskus olla paikoillaanki...


Kissojakin on siirrelty paikasta A paikkaan B.. Mutta nyt tiedän,että ne on hyvässä hoidossa ja nauttivat olostaan. Hyvä,että niillä on myös isompia kissoja seurana! Isommat opettaa pieniä. :33



Hyvin viihtyy! Kuulin myös vähän huhua,että meille olisi tulossa eräs pieni ihanuus;) siis hommahan on vielä ihan EHKÄ,mutta hyvin innolla odotan!

Ruotsin kylmäverinen ori Black Rudolf eli Rudi,ihana pikkunen! <3

Olisi ehkä uutta banneriakin luvassa pian! 
Nyt en kuitenkaan selitä enenpää,vaan tää nyt oli tämmönen pikakuulumisetpäivitys!
Lähipäivinä uutta taas luvassa. :)

-Ronja







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)