tiistai 9. kesäkuuta 2015

Ratsastusta ilta-auringossa

Tänään oli todella hyvä sää! Lähdettiin äitin kanssa yllättävän myöhään tallille ja oltiin perillä jossain puolen kahdeksan pintaan. Huomaa,että on tullut kesä,kun syksyllä olisi ollut jo säkkipimeää tuohon aikaan. 

Anyways,äiti halusi käydä selässä kävelemässä alkukäynnit,olihan sillä taas asiallinen varustus.. (mekko päällä siis,heh.) Eilen ratsastin Lapilla aika rennosti,mentiin suurimmaksi osaksi käyntiä vain. Ravia vain keventäen ja laukkaa vain verryttelyksi.

Tänäänkin menin yllättävän paljon käyntiä,yleensä treenaan harjoitusravia eniten. Mentiin paljon etuosa käännöksiä,sulkuja,avoja ja väistöjä. 

Saatte nauttia näistä karuista puhelinkuvista! (syyttäkää siis äitiä,jos puolet hevosesta puuttuu kuvasta) 




tää on mun lemppari  kuva! Oma ilme on kamala,mutta heppa on nätti. <3


Lapi oli mukavan virtaisa tänään! Laitoin kannukset pitkästä aikaa jalkaan,mutta en edes joutunut käyttämään kannusta paljoa,kun herra kulki hyvin omalla moottorillaan.


Laukkakin oli aivan loistavaa tänään! Annoin Lapin laukata vähän omaa vauhtia alkuun,eli vähän rallia,jonka jälkeen työstettiin laukkaa pääty-ympyrällä. Olin niiiiin tyytyväinen siihen,että pystyin pieniä pätkiä istumaan perse penkissä ja säätelemään laukkaa omalla istunnalla ja vatsalihaksilla!


Ollaan otettu ihan sikana takapakkia harkkaravissa... tai minä olen. Tuntuu,etten osaa enää yhtään istua Lapin kyydissä hiljaa,vaan ihan kuin hytkyisin kuin heinäsäkki siellä.. Kuitenkin tänään yritin sitkeästi vain liimautua satulaan ja yrittää antaa hevosen olla. Joitain pieniä kivoja pätkiä tuli,mutta sitten loppujen lopuksi meno menikin siihen,että rupesin pomppimaan ihan hulluna ja kädetkin eli omaa elämään. En varmaan ikinä opi istumaan tuolla kunnolla reippaassa ravissa. :D 



Huomenna onkin ohjelmassa Lapin kanssa vain ilman satulaa höntsäilyä. Itseäni menen ruoskimaan taas salille ihan kunnolla! Joka paikka on ihan sika jumissa edellisien päivien treeneistä,heh.. :D 
Saitte nyt kunnon kuvapläjäyksen,pahoittelen huonoa laatua! 





2 kommenttia:

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)