maanantai 12. joulukuuta 2016

Joulukalenrteri luukku 12: Kerrankin kuulumisia ja hankeilua.

Yhdestoista luukku jäi välistä ihan vain mun omien kiireiden takia. Kovin montaa postausta en valmiiksi ollut kirjoittanut. Viikonloppuna taas pidin pitkästä aikaa kokonaan hevosvapaan viikonlopun ja painuin viettämään synttäreitä. Olin niin väsynyt vielä sunnuntainakin, joten konetta en avannut ollenkaan koko viikonlopun aikana. Yllättävän tunnollisesti olen kalenteria tehnyt ja melkein jokaisen luukun julkaissut jo aamulla, joten en ota mitään paineita siitä, että yksi jäi välistä.

Näin maanantaina, viikonlopusta jo selvinneenä kävin sitten tallilla jälleen.
Ehdittiin kerrankin äitin kanssa samaa aikaan ja vieläpä valoisan aikaan (tää on oikeesti harvinaista). 



Pakkasta ei sinällää ollut kovinkaan paljon, ehkä joku -6 astetta, mutta tuntui kyllä kylmemmältä. Reilu viikko sitten meille saapui postiin Back On Trackin fleeceloimi ja ollaan sitä käytetty aika paljon ratsastuksen aikana. Rakastuin siihen heti, ihan jo siitäkin syystä, että lämmittää omaakin takapuolta. :D 



Niinkuin videostakin näkee, niin me käytiin tänään myös ensimmäisen kerran hangessa!
Lapilla taisin käydä vain muutaman kerran pari pätkää ottamassa, joten en itse ole hankeilua paljoa harrastanut.
Aluksi ajattelin mennä vain maastossa vähän ravia ja laukkaa, mutta kyllä tuo hanki houkutti.

Ponte oli yllättävän rauhallinen, vaikka luulinkin sen aluksi vain kyttäävän ja kompuroivan, mutta sehän meni kuin vanha tekijä! Laukassa se innostui ihan kunnolla, en ole varmaan ikinä nähnyt sen ottavan kuumaa noin paljon!
Annoin Ponten muutaman pätkän baanata ihan kunnolla ja siitäkös se tykkäsikin, korvat tötteröllä ja häntä suorana päästeli menemään. Nauroin ihan kamalasti kyydissä, että onnistuin toisen jalustimenkin heittämään jalasta.
Mulla tuli niin Lapi vanhus mieleen tuosta Ponten töhöilystä, mutta eihän siinä, tämmösistä kavereista mä just tykkään. ;) Kotiinpäin Ponte esitteli tiellä aika kivat lisätyt ravit...:D
Suunnittelin jo meneväni lähiaikoina uudestaan, jospa saataisiin silloin joku kuvaamaan ihan kunnon videota. ;)

Mulla oli hauskaa, hepalla oli hauskaa ja äitilläkin ehkä oli hauskaa (sen minkä se uskalti kattoa). Kyllä näillä fiiliksillä kelpaa aloittaa taas uusi viikko.

Ootteko muut käyneet jo hankitreenaamassa? 


1 kommentti:

  1. Pontella on kyllä hauska joulukuu kun eka pääsee hyppäämään ja sit vielä hankibaanalle! :D Pitää tulla joskus kuvailemaan teidän ralleja!

    VastaaPoista

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)