torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 3: Epäonnistuneimmat kuvat


Kolmas päivä joulukuuta! Annan ammattiosaamisen näytön maanantaina ja olen harjoittelussa vain kaksi viikkoa,jonka jälkeen vietän yllättävän pitkän joululoman. Voin siis rauhoittua ihan kunnolla joulun viettoon ja ehkä enemmän aikaa jää tallille,kavereille ja muille harrastuksille,joten postaustahtikin tulee olemaan ihan eri tasoa.

Anyway,itse luukkuun! Mulla on melkein aina kuvaaja tallilla,tai ainakin usein ja kuvia tulee räpsittyä joku jos toinenkin (lue 300kpl).
 Yleensä poistan kaikista kauheimman,mutta välillä tietokoneelle saattaa jäädä muutama "ei niin paha"-kuva,joille onkin kiva sitten itsekseen naureskella. Pahoittelen,jos postauksessa olevat kuvat aiheuttavat jotain pysyviä traumoja tai palavat verkkokalvoille pysyvästi (sehän on ideana,eikun) ,mutta katsominen omalla vastuulla! ;)

alotetaan tästä keveimmästä päästä...

en tiedä miks nauroin tälle kuvalle oikeesti aika pitkään..

näitä keulimis/pukki kuvia ei ole meillä paljoonkaa,koska Lapi ei yleensä perseile tai ei ole ollut kameraa mukana näissä tilanteissa.

en tiedä mitä tässä tapahtuu

Tarviiko tästä edes sanoa mitään..


Diipadaapa sulkua "vähän" löysillä ohjilla...
vähän jos tuijotan hepan niskaa ja nätti körmyselkä.

Plz don't go. Tätä meidän yhteiskuvat todellisuudessa on! Kuvia on 200kpl,joista 2 on EHKÄ hyvää kuvaa. :DD

Uskokaaa tai älkää,mutta enempää en löytänyt! Johtunee varmaan siitä,että poikaystävän koneella ei (vielä) ole kamalan paljon meistä kuvia. 






2 kommenttia:

  1. Onko nää millä kameralla otettuja? Sun blogia on ihana lukea näitten kuvien takia, jotka monesti vielä hyvä laatuisia, ja postauksesi ei ole ikinä tylsiä :) mutta silti sulla on selkeä kirjoitustyyli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yhen tutun kamera,niin ei oo kyllä mitään hajua! :D välillä on ihan puhelimella otettuja tai sit jollain järkkärillä,en noista kameroista paljoa tiedä. mutta kiitos paljon! :)

      Poista

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)