torstai 22. lokakuuta 2015

Videopostausta

Eli ajattelin aluksi tehdä ihan perinteisen videopostauksen,missä höpötän itse ja kuvaan asiat yksi kerrallaan,mutta se vähän jäi ja editointi vaiheessa karsiutu loputkin pätkät pois.

Eilen meillä oli siis maastakäsittelypäivä ja oltiin Lapin kanssa vähän koirakoulua ja lopuksi se sai riehua kentällä ylimääräset energiat pois.Mitä tytkkäsitte videosta? 

5 kommenttia:

 1. Ihana video, ihana Lapi. :) Tuli jotenkin tosta revittelystä heti mieleen Waltsu.. :-D Btw, miten oot opettanu Lapin nostamaan jalkaa noin? Meillä jos on nami kädessä ja koittaa pyytää nostamaan jalkaa, ei siitä tuu mitään muuta kuin hevosen ja omistajan hermojen menetys. :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) nii oon seurannukki,et Waltsu vissiin samanlaine kuumakalle! XD siis tuo apina oopii kyllä yllättävän äkkiä. Alotettiin vissiinki niin,että nostin jalkaa ite ja heti nami perään,ja sitten koitti jos napauttamalla nostaa. Aika paljon naksuttelen ja maiskuttelen,että yhistää myös äänen,muutaman toiston jälkeen rupes jos kerjäämään nameja ja tarjoilemaan. :D osaa Lapi enemmänkin temppuja,mut oltiin äitin kans laiskoja. :Dd

   Poista
  2. Okei, täytyy koklaa itekin tota samaa. Et ensi nostaa ite sen jalan ja sit siitä etenee, jospa Waltsuki vaikka oppis. Ois hyvää vaihtelua sen mielelle temppuilu! :)

   Poista
  3. Tarpeeks ku tekee toistoja,ni eiköhä Waltsuki opi. :) varaat vaa tarpeeks nameja. ;)

   Poista

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)