maanantai 20. tammikuuta 2014

elossa ollaan!

Mmo!

"Ruvetaa nyt iha tosissaa kirjottaa!" Joo o.... Tästä ei voi syyttää muuta kun koulua.. Loman jälkee ollaa Veeran kans vuorotelle sairasteltu..Pakkaset on pommpinut jossain -18-20C ,joten meidän hepat ei oo paljoo liikkunu muutakun kävellyt. Pitkä tauko johtuu myös siitä,että mulla tai äidillä ei yksinkertasesti oo ollu aikaa käyä vetää mitää reenejä. Eli ollaan tyydytty iha vaa kävelylenkkeihi ja talutteluun.:)

Lapin ja mamman kans lenkillä,oli iha kiva pitkästä aikaa vaa matkustella tuolla selässä:D

Käytettiin äidin kans myös Lapia kengityksessä Ilkka Kerolla. Lapi ei yleensä mee koppii kauhee mielellää,mut sillon sen käveli mun peräs tosi nätisti traikkuu! Kengittäessä se oli yllättävän rauhallinen,yleensä se häslää sen minkä kerkee ja kiusaa kengittäjää... :D Siinä se vaa ähötti paikoillaa,ja välillä katteli huolissaa missä äitin kans ollaa,jos hävittii sen näkyvistä. Kero kerto miulle hevosen kavioista ja näytti semmosia kipsijuttuja hevosen jaloista jne. Oli tosi mielenkiintosta! Rispektit myös ukkelille,joka näköjää osaa olla kiltti mussukka;) <3

"mihi ne taas hävis?"

Jouduttiin myös viemään kisut mun isän luo r-kylään,koska tallissa lämpötila laski jo 0 puolelle... Olin siellä lauantaista maanantaihin J'n kanssa kissavahissa. Oli meillä ihan mukavaa,kolmoset tuli yöllä viekkuun nukkumaan:3 Iskä on just ollut polvileikkauksessa,ja on vielä aika invalidi,joten kolmosista on sille tosi paljon seuraa siellä. Saa nähä saahanko niitä enää edes takasin,niin se vaan tais tykästyä pikkusiin. :)


Mentiin terasille ja yhet kyttäs ikkunasta... :DD
Mun on tässä viikkoo pitäny väsää tänne postaus Lapidarista,se on ollut meillä nyt yli 2vuotta:) Ajattelin,että tekisin semmosen missä höpötän kaikkee turhaa mitä ollaan touhuttu,ja kuinka paljon se on mulle opettanut .:D Käsi pystyyn,jos haluutte semmosen?

Huomenna ollaan menossa tutustumaan kaikkii jatko-opintopaikkoihin,eli voi olla hyvin paljo mahollista et tungetaa joku videopostauksen tapane vammaus tänne!:D 

.. p.s nyt varmasti kirjotetaa useemmi,iha sama kui kiire ois:D

terkut hepoilta!

<3'llä Ronja & Veera


2 kommenttia:

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)