sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 5: Linkkaa blogisi!
Tämmöistä mun blogissa ei olekkaan ennen nähty. Lukulista huutaa uutta lukemista,muiden blogeista olen saanut itsekkin inspiraatiota taas kirjoittaa ja onhan se nyt kivaa seurata muidenkin hevoselämää!

Eli osallistumaan pääset: Linkkaa bloginii kommenttikenttään oma blogi,kirjoita tiivistetty teksti,mistä blogi kertoo ja kuka kirjoittaa. Sinun ei tarvitse olla blogini rekisteröitynyt lukija, mutta eihän siitä haittaakaan olisi. :) 

Mitään kummoisempia "kriteereitä" ei ole,muutakuin selkeä teksti,että selvää saa ja mielellään hevosaiheinen. :) Ei väliä vaikka blogisi jo lukulistallani olisi,voit silti osallistua!

Osallistujien määrästä riippuen valitsen 3-5 blogia,jotka linkkaan postaukseen ja joita sitten kommentoin.


13 kommenttia:

 1. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi


  Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään.

  18.9 2014 postissa saapui jotain mikä muutti mun elämän. Nimittäin iso kirjekuori, jossa oli ilmoitus että mut oli valittu Special Olympics joukkueeseen! Mä en voinut uskoa sitä! Kyllä mä asiaasta oli haaveillut, mutta että mä pääsisin oikeesti Losiin? apua!

  Kun lähdön hetki koitti, olin päättänyt yrittää parhaani, en lähtisi yrittämään muuta, kun onnistunutta ja hyväksyttyä rataa. Mutta mites kävikään...

  Kolmesti kultaa! Siis se oli aivan käsittämätöntä! Olin ihan äimänä, kun ensimmäisen radan jälkeen, päävalkku tuli ja hihkaisi, että olin jaetulla ykkös-sijalla! En aluksi tajunnut sitä ja seuraava reaktio oli ilohuuto ja sitten tulivatkin kyyneleet... Minä olin aivan sekaisin onneasta. Ja voittoputki vain jatkui läpi kisojen.
  Sitä tunnetta ei voi sanoin kuvailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esittely tekstiä saa laittaa järkevämpään muotoon ja pandemia saa käyttää. Kiva postaus.

   Poista
 2. http://pysteliina.blogspot.fi

  Blogi kertoo 18-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevostamman elämää ja sen kesäkuussa 2016 syntyneen varsan kasvua. Lisäksi blogissa esiintyy laikukas liikutushevoseni sekä viisi ihanaa kissaamme :)

  VastaaPoista
 3. Myrskyn Selkään

  Blogissani kerron kahden hevoseni, pv-tamma Veran ja sen varsan Nikan, kanssa touhuilusta sekä monipuolisesti varsan koulutuksesta ja treeneistä & kisoista muiden hevosten kanssa. Blogissani vierailee satunnaisesti myös valmentajani Prix St. Georges -tasolle asti koulutettu friisiruuna, jonka kanssa valmentaudun ja harjoittelen itsenäisesti useamman kerran viikossa. Tervetuloa seuraamaan Nikan kehitystä varsasta tulevaisuuden kilparatsuksi sekä matkaani vaativiin luokkiin!

  VastaaPoista
 4. https://hevostytonelamaax.blogspot.fi/

  Blogissani kerron ratsastustunneista/valmennuksista, kisaunelmista, ihan tavallisesta arjestani, sekä kuukauden suosikit. Tällä hetkellä pyörii Joulukalenteri.
  Joka lauantai tulee ratsastuspostaus. Ja viikolla muita postauksia arkeen tai omia ajatuksiani. Postauksia tulee viikossa 1-3.
  (teksitä saat muokata järkevään muotoon ja banneria saa käyttää)

  VastaaPoista
 5. http://sydamenlyonti.blogspot.fi/

  Sydämenlyönti on tarina siitä, kuinka 17-vuotias hevosalan opiskelija löysi puolivahingossa elämäänsä ravihevoset. Takana on hieman yli vuosi opiskelua hevosalalla, seuraavien kahden vuoden aikana tarkoituksena on erikoistua hevosenhoitajaksi ravipuolelle samalla lukijoitakin hieman ravimaailman saloihin perehdyttäen. Blogin päätähden suuret saappaat on saanut täytettäväkseen passihevoseni opistolta, nuori harmaiden hiusten aiheuttajankin tunnettu kuvankaunis lämminverinen tamma Hertta.

  VastaaPoista
 6. http://anselminaskeleet.blogspot.fi

  Blogi kertoo 5v torinhevosruuna Anselmista, sekä uudesta hevosenomistajasta, kohta 18v Saarasta. Anselmi on minun ensimmäinen oma hevonen, ja blogissä pääsetkin seuraamaan hevosen omistamisen opettelua ja elämää nuoren ja vielä osaamattoman hevosen kanssa. :)

  VastaaPoista
 7. pikkuoiva.blogspot.fi

  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ja 15-vuotiaan suomenhevosruunan elämästä. Oiva on kummitätini hevonen ja sen kanssa kaikkea aina touhuilen. Blogissa seurataan meidän yhteistä taivalta ja minun kehitystäni ratsastajana.

  VastaaPoista
 8. pikkuoiva.blogspot.fi

  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ja 15-vuotiaan suomenhevosruunan elämästä. Oiva on kummitätini hevonen ja sen kanssa kaikkea aina touhuilen. Blogissa seurataan meidän yhteistä taivalta ja minun kehitystäni ratsastajana.

  VastaaPoista
 9. Russponinelamaa.blogspot.fi
  Blogi kertoo kilpailevan ravishettiksen, 3v raveihin tähtäävän russit, kahden vuotiaan oripojan ja 7v russtamman, joka yrittää aloitella ratsuhommia, kuulumisia, lisäksi valokuvissa ja teksteissä satunnaisesti seikkailee 26 vuotias hevosvanhus.

  Tekstit ovat suurimmaksi osaksi minun, 99 syntyneen lukiolaistytön, käsialaa, mutta myös siskoni kirjoittelee silloin tällöin.

  VastaaPoista
 10. veerajadisa.blogspot.fi

  Porkkanan voimalla on 16-vuotiaan ponitytön blogi, jonka päätähtinä seikkailevat säpäkkä WPB-estetamma Sara ja nuori ratsun alkeita opetteleva suomenhevosruuna Peetu. Omaan pieneen maalaistalliin mahtuvat myös kaksi aasia, Daisy ja Lucia, pörröinen islantilaishurmuri Disa sekä tallipaikalla oleva Likka-poni. Toisinaan kuvissa saattaa vilahdella myös tämänhetkinen vuokraponiruuna Toffee.

  Hevosharrastelua moneen makuun: tavallista talliarkea, puskailua, valmentautumista ja kilpailuja, nuoren hevosen kehittymistä ja kasvua, väliin ehkä vähän aasijuttuja, päivittäisiä hevostenomistajan murheita, tavoitteita ja pohdintoja. Tervetuloa!


  VastaaPoista
 11. Oonajahevoset.blogspot.fi

  Kohti kouluaitoja-nimisessä blogissa kuljetaan 14-vuotiaan hevosiin hurahtaneen, Oona nimisen tytön mukana. Omia hevosia löytyy kaksi ja ne ovatkin suurin osa blogia.

  VastaaPoista

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)