perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kuolleista herääminen.

mmoiggelis!

 On taas ollut jonkunverran hiljaiseloa,pahoittelen! Olen siis liikuttanut Lapia aika aktiivisesti,mutta en ole aina saanut kuvaajaa tallille ja kuvaton postaus on aika ankea. Olisin kyllä voinut tehdä taas jotain lifestyle- postauksia,mutta en sitten saanut aikaseks. :D

Anyway,meillä kävi tuossa reilu viikko sitten Pekka Kannus Helsingistä käsittelemässä Lapia. 
Äiti oli yllätys,yllätys töissä juuri silloin ja menin sitten taas yksin paikalle. Oli kyllä mukava mies ja juttua riitti. Jauhettiin ihan niistä näistä,opiskelusta,töistä,hevosista ja yllätyin kuinka sain arvostusta musiikkimaustani ja olin kuulemma "hymy perseessä"- tyttö. :D Sain taas tallilla päivän naurut ja kaksi tuntia meni hyvin nopeasti siinä rupatellessa,suosittelen lämpimästi kyllä tätä miestä,joka osaa käsitellä ja on vielä kaupanpäälle todella mukava ja hauskakin! :) Käsittelyn jälkeen Lapilla pitikin olla pari vapaapäivää. 

Mulla ei ole kuvia nyt kun tältä viikolta kahdesta päivästä,joten saatte tyytyä niihin ja epämääräiseen selostukseen. :D

Toissapäivänä menin kannuksilla ja Lapi oli alkuun aika hidas,mutta laukkojen jälkeen rupesi moottori toimimaan. 


Äiti oli ostanut uudet suitset ja testailtiin niitä,ohjat  olivat vaan liian lyhyet. (Tykkään tosta blingi otsapannasta!)
Yritin taas mennä hieman harrjoitusravia,mutta eihän siitä mitään tullut,kun en kärsinyt yhtään puristaa valmiiksi hellänä sali treenin jälkeen olevia vatsalihaksia,joten otin pieniä pätkiä.
Tein myös temponmuutoksia ravissa ennsin keventämällä ravia rennommaksi ja lopuksi istumalla alas ja kokoomalla. Onnistui ihan hyvin,niin kauan kun jaksoin keskittyä. :D 
Kesken ratsastuksen alkoi hieman tihkuttaa vettä ja muka ukkonen jyrähdellä,ja Lapihan on sokerista tehty,eikä voi liikkua mihinkään sateella,joten aika taisteluksi taas meni.
(se yritti kokoajan juosta sadetta karkuun...)
Saimme siinä sitten kuitenkin vielä muutaman ihan hyvänn laukkapätkän,jossa myös ensin reippaasti eteen sitte hieman kootummin ja taas eteen. 

äiti otti nää kuvat TALLISTA,joten laatu on mitä on. :D

Eilen taas työskenneltiin paljon ravissa. Alkuun ei mennyt ihan niinkuin  piti,ja Lapi oli tosi laiska ja hidas jalalle. Se vaan laahusti. :D Olin jo menettää hermoni,kun en saanut pohjetta millään läpi ja Lapi koitti luistaa hommista kokoajan jotenkin. 
piti heittää ihan toinen jalustin pois,että sain tuupittua.

Ravasin hetken ilman jalustimia ja melkein kyynel tirahti silmäkulmasta,kun vatsalihaksia poltti (olivat edelleen salin jäljiltä enemmän kun kipeät),mutta pakkohan se oli kestää. :D Mentiin sitten vaan vaistöjä käynnissä ja vähän ravissa. Laukkaa ei otettu,kun verkassa.


Huomasin eilen kuvia selaillessa,että olen ruvennut taas könöttämään ihan kunnolla,enkä istu enää suorassa. :D Tämäkin voi toki johtua siitä,että en ole käynyt iskän käsittelyssä vähään aikaan ja selkäni on ollut aivan h*lvetin kipeä viimeiset 2 viikkoa + hartijani ovat melkeen kokoajan jumissa. 


Annakin meni Lapilla hetken loppuun. Oli kyllä näky kun minua vielä päätä lyhyempi hyppää tuon ison hevosen selkään,mutta hyvin niillä meni!


Tänäänkin menen ratsastamaan ja Anna lupautui kuvaajaksi. :) 
Ratsastuksen jälkeen iskälle siivoomaan ja siitä salille,mitenniin vähän  kiire aikataulu? :D 
Älkää huoliko,kyllä kirjoitan useammin. :)

Postausideat ovat tervetulleita!




14 kommenttia:

  1. Ihanasti kirjoitat ja olette upea ratsukko! :) Valtavan kokoinen heppa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia! :) Lapi on kyllä iso poika,mut mulle se on mun vauva. :)

      Poista
  2. sie oot aina hymy perseessä :D:D ja pekka on miusta ollu tosi mukava ja hyvä hoitamaa hevosia! :) ja kiitti ohjista ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa,pitää olla ;) se on kyl tosi mukava,harvoi tapaa sellasia. :o eipä mitää,toivottavasti ne teille käy. :)

      Poista
  3. Huippu blogi ja hyviä kuvia!! Lisää kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Hymy tyttö! :) Todellakin. :D

    VastaaPoista
  5. Upea hevonen ja hienosti ratsastat! :)

    VastaaPoista
  6. Hieno hevonen! :) Mistä tullut teille ja millainen hoitaa?

    VastaaPoista
  7. Kiitos! :) jostain tuolta jumalan selän takaa äiti haki. :D Lapi on perusluonteeltaan kiltti,mutta löytyy pientä adhd'n poikasta ja uusia ihmisiä pitää vähän "kokeilla". :D

    VastaaPoista
  8. Laitahan kuvia varusteista :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa,kuitenkin muistakaa kommentoida asiallisesti! :)